De Buitenschoolse Opvang
Bezoekadres
Mozartlaan 17
5242 HR Rosmalen
Postadres
Postbus 112
5240 AC Rosmalen
Telefoonnummer
073 8225333

De Buitenschoolse Opvang

4-13 jaar

Buitenschoolse opvang
Kinderen voelen zich thuis op school en bij hun leeftijd- en klasgenoten. Daarom hebben we bij onze BSO een vaste leeftijdsindeling. Kinderen beginnen hun middag in vaste groepen bij kinderen van hun eigen leeftijd en uit hun eigen klas.Wij zoeken de balans tussen veilige, vertrouwde opvang en de uitdaging en activiteiten die horen bij een vrijetijdsclub.
De ruimtes zijn sfeervol en prikkelend ingericht, zo hebben kinderen een prettige eigen plek waar ze vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten, samen spelen, deelnemen aan georganiseerde activiteiten, heuse kindvergaderingen houden en zelf invulling geven aan hun vrije tijd.
Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang is er een ruim aanbod aan activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers staan garant voor een uitdagende en professionele begeleiding van uw kind.
De BSO is aansluitend aan schooltijden geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18:30 uur.
Tijdens schoolvakanties is uw kind welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 uur tot 18:30 uur.
Ook bieden wij de mogelijkheid tot voorschoolse en tussenschoolse opvang.
Tijdens schoolvakanties en studiedagen zijn we geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.
Voor meer info kijk op onze
website.

Kanteel Actief
Kanteel Actief is de afdeling binnen Kanteel die voor alle locaties kosteloos uitdagende en verrassende workshops organiseert waar kinderen zich vanaf 7 jaar voor in kunnen schrijven. Het Kanteel Actief aanbod wordt samen met de kinderen 2x per jaar gekozen. Ook in de vakanties worden er voor alle BSO kinderen activiteiten georganiseerd: voetbaltoernooi, zomer-en winterdag, zomerkamp en de zomerwereldweken.