Aanmelding
Bezoekadres
Mozartlaan 17
5242 HR Rosmalen
Postadres
Postbus 112
5240 AC Rosmalen
Telefoonnummer
073 8225333

Aanmelding

 

U bent wellicht enthousiast geworden en besluit om uw kind(eren) aan te melden op kindcentrum De Troubadour: u bent van harte welkom.

 

Voor de aanmelding geldt de volgende procedure:

  • u neemt contact op met het kindcentrum;
  • u kunt ook een aanmeldingsformulier via deze site invullen en versturen, waarna wij contact met u opnemen;
  • we hebben één aanmeldingsformulier voor de verschillende afdelingen van het kindcentrum bestaat;
  • voor alle afdelingen plannnen we een gesprek op het kindcentrum, waarin we met elkaar kunnen kennismaken. We kunnen tevens uitwisselen wat uw wensen zijn: wat verwacht u van school/opvang, en wat onze mogelijkheden zijn: kunnen we uw verwachtingen waarmaken?
  • na het gesprek met betrekking tot aanmelding op school volgt een schriftelijke bevestiging.
  • voor de overige afdelingen gelden eigen procedures voor aanmelding.

De onderlinge samenwerking tussen de school, de kinderopvang en de peuterarrangement heeft voor alle kinderen een duidelijke meerwaarde als het gaat om de pedagogische en educatieve uitgangspunten. We kunnen vormgeven aan de doorgaande ontwikkelings- en leerlijnen. Kinderen krijgen zo meer de kans eigen kwaliteiten te benutten en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.  Wij willen ons graag inzetten voor een goede begeleiding van uw kind en zullen hier ons best voor doen.  U bent wellicht enthousiast geworden en besluit om uw kind(eren) aan te melden op kindcentrum De Troubadour: u bent van harte welkom.